Doorgaan naar hoofdcontent

Leven zonder problemen (10)

Vraag je gerust af: Is het een probleem?
Iets houd je bezig en iets wil zich misschien dan gaan nestelen tussen je oren en daar gaat het dan fout voor je! Iets tot een probleem maken, in de plaats er gewoon simpelweg naar kijken!
Stel jezelf dan gerust de vraag: Is het een probleem voor mij?
Iets kan natuurlijk pijnlijk zijn of niet leuk of niet aangenaam maar is het een probleem? Noem gerust iets bij naam maar weiger het in een hokje te stoppen. Het is gewoon heel belangrijk dat je in alle vrijheid blijft observeren. Je bent de wereld die je waarneemt.Reacties

Populaire posts van deze blog

Leven zonder problemen (2)

Kan jouw leven vrij zijn van problemen? Dan zal je al je angst overboord behoren te gooien. En als dat een probleem voor je is, blijf je een gevangene van je denk-geest, hier en nu. Leven zonder problemen is geen een of andere leuke theorie, je zult echt een stap behoren te zetten. In je eigen leven.

Video (1)

 

Leven zonder problemen (6)

God oordeelt niet over je ego, want Hij heeft geen oog voor jouw ego. Mist alle interesse voor de ego-mind! We behoren Hem toe door het goede en het ego, dat beoordelen wezelf tegen wil en dank! Want wat we zaaien zullen we oogsten. Maar… in God bestaat Genade, dag en nacht. 😊 Leven in en vanuit God betekent: leven zonder oordeel.