Doorgaan naar hoofdcontent

Leven zonder problemen (11)

Dat er geen problemen zijn is geen nieuw concept maar een bestaand feit. Een denkbeeld kan een ander denkbeeld vervangen maar wanneer ervaar je de werkelijkheid daarvan? Kun je een leven zonder problemen ervaren?
Dat kan als je de gehele deken van problemen loslaat, opgeeft. Het is slechts een hardnekkige projectie op wat is, zoals het is. Wat is vraagt slecht onverdeelde aandacht, want je bent de wereld die je waarneemt. Gewaarzijn kan daarom dan ook geen probleem zijn. Je staat er voor open of niet.Reacties

Populaire posts van deze blog

Leven zonder problemen (2)

Kan jouw leven vrij zijn van problemen? Dan zal je al je angst overboord behoren te gooien. En als dat een probleem voor je is, blijf je een gevangene van je denk-geest, hier en nu. Leven zonder problemen is geen een of andere leuke theorie, je zult echt een stap behoren te zetten. In je eigen leven.

Video (1)

 

Leven zonder problemen (6)

God oordeelt niet over je ego, want Hij heeft geen oog voor jouw ego. Mist alle interesse voor de ego-mind! We behoren Hem toe door het goede en het ego, dat beoordelen wezelf tegen wil en dank! Want wat we zaaien zullen we oogsten. Maar… in God bestaat Genade, dag en nacht. 😊 Leven in en vanuit God betekent: leven zonder oordeel.