Doorgaan naar hoofdcontent

Leven zonder problemen (8)

Alles is er simpelweg zoals het is maar ook onze reacties ergens op, vergeet dat niet.
Maar bij problemen zoek je naar oplossingen: want problemen dienen immers niet te bestaan. Je zegt dan eigenlijk: ik zie je wel maar je mag of kan er eigenlijk niet zijn. En dat is in mijn ogen een eeuwig conflict!
Een probleem dient weggepoetst te worden en niet naar gekeken. Ik ben juist voor observeren, gewaarzijn. Willen we eigenlijk wel ons eigen leven echt kennen?
Als er ergens brand uitbreekt, behoor je ook vooral niet in paniek te raken! Kijk ernaar en vraag je dan af wat je het best daaraan kunt doen, aan de brand. Is brand een probleem of kunnen deze dingen gewoon gebeuren, waar ook ter wereld, wanneer dan ook? Natuurlijk kunnen we veel leren van een brand(je).Reacties

Populaire posts van deze blog

Leven zonder problemen (2)

Kan jouw leven vrij zijn van problemen? Dan zal je al je angst overboord behoren te gooien. En als dat een probleem voor je is, blijf je een gevangene van je denk-geest, hier en nu. Leven zonder problemen is geen een of andere leuke theorie, je zult echt een stap behoren te zetten. In je eigen leven.

Video (1)

 

Leven zonder problemen (6)

God oordeelt niet over je ego, want Hij heeft geen oog voor jouw ego. Mist alle interesse voor de ego-mind! We behoren Hem toe door het goede en het ego, dat beoordelen wezelf tegen wil en dank! Want wat we zaaien zullen we oogsten. Maar… in God bestaat Genade, dag en nacht. 😊 Leven in en vanuit God betekent: leven zonder oordeel.