Doorgaan naar hoofdcontent

Leven zonder problemen (9)

Jiddu Krishnamurti (1895 – 1986) zei: Accepteer niets van wat ik zeg maar test het!
Als ik schrijf over Leven zonder problemen, is niet mijn ambitie te eindigen als K, met de woorden: Niemand heeft mij begrepen!
Mijn afstand naar mensen is daarom dan ook minder groot dan die van K. Dat mensen mij zien als een spiritueel leraar vind ik dan ook geen echt probleem! Misschien legde Bhagwan (Osho) teveel nadruk op het wel volgen van hem en K op het niet-volgen van hem!
Ik heb geen probleem met het wel of niet-volgen. Voor mij gaat het simpelweg om wat werkt nu het beste voor iedereen? Reacties

Populaire posts van deze blog

Leven zonder problemen (2)

Kan jouw leven vrij zijn van problemen? Dan zal je al je angst overboord behoren te gooien. En als dat een probleem voor je is, blijf je een gevangene van je denk-geest, hier en nu. Leven zonder problemen is geen een of andere leuke theorie, je zult echt een stap behoren te zetten. In je eigen leven.

Video (1)

 

Leven zonder problemen (6)

God oordeelt niet over je ego, want Hij heeft geen oog voor jouw ego. Mist alle interesse voor de ego-mind! We behoren Hem toe door het goede en het ego, dat beoordelen wezelf tegen wil en dank! Want wat we zaaien zullen we oogsten. Maar… in God bestaat Genade, dag en nacht. 😊 Leven in en vanuit God betekent: leven zonder oordeel.